Неоперативна Блефаропластика (Блефароплазма)

Ново Неоперативна Блефаропластика  (Блефароплазма)

Намаляване и премахване на отпуснатата кожа на клепачите и бръчките (пачи крак) около очите. Plasmage осигурава незабавен и дълготраен резултат без операция. 

– за лифтиране и отстраняване на излишната кожа на клепача -  неоперативна блефаропластика или още наричана блефароплазма! 

Този метод е неинвазивна алтернатива на хирургичната блефаропластика. Плазмата позволява да се отстрани излишната кожа на горен и долен клепач, да се намалят бръчките и да се лифтира и стегне околоочния контур. Излишната кожа се премахва чрез процес на сублимация, като околната тъкан се свива, стяга и след възстановяване дава нов и свеж вид на третираната зона.

Процедурата е подходяща както за мъже, така  и за жени. Предимствата са , че методът е сигурен, точен, неинвазивен, бърз, с кратък период за възстановяване, без нужда от анестезия, без кървене и без синини. Изглаждат се и бръчките тип „пачи крак“ и „баркод“.

Предварително (30-40 минути преди процедурата) се слага обезболяващ крем, самата сесия трае около 15 минути. Кортизонов крем се прилага в следващите 3 дни, заедно със слънцезащита и слънчеви очила. Не са необходими други медикаменти. Крустите (коричките) падат за около 7-15 дни. Финалният резултат е видим 6-8 седмици след процедурата. Зоната е изцяло освежена и лифтирана.

Трайността на процедурата с средно 3 години, препоръчва се поддържаща процедура веднъж годишно за удължаване и поддържане на резултатите. 

Незабавен видим резултат след само една процедура, съчетан с комфорт за клиента!


  • Модел Oft001
  • Наличност В наличност
  • 250,00 лв
  • Дан. основа: 250,00 лв

Етикети: Неоперативна, Блефаропластика, Блефароплазма, Plasmage