Липолазер на външната и вътрешната част на бедрата

Липолазер на външната и вътрешната част на бедрата

Технологията ЛИПОЛАЗЕР реално и трайно редуцира мазнините в тялото. Това е неинвазивна лазерна липосукция за отслабване и оформяне на тялото с дължина на вълната 650 nm. Влияе директно на мастните клетъчни мембрани като променя пропускливостта и структурата им, това от своя страна води до намаляване на размера на мастната клетка и започва освобождаване на вътреклетъчните мазнини. Това е система, за загуба на мазнини, която е безболезнена и дава мигновени резултати.

Използвайки, ниско ниво на лазер, ЛИПОЛАЗЕР е естествен и здравословен начин за загуба на мазнини по талията, ханша, бедрата, горната част на краката и дори на ръцете.

Доказано, че ниските нива на лазерното излъчване и енергия са напълно неинвазивни, безопасни и нямат странични ефекти. Липолазерът, използва LED светлинна терапия, която има положителен ефект върху третираните части на тялото, като стимулира активността на мастните клетки и лимфните канали. Въздейства на клетъчните мембрани на мастните клетки като същите губят кръглата си форма и променят пропускливостта си. Тази промяна на химията в клетката за кратко, води до освобождаване на ензимът (липаза), който се разпада на триглицериди в свободни мастни киселини и глицерол, които стават достатъчно малки, за да преминат, през порите на клетъчната стена и да се „излеят” в междуклетъчното пространство. 

Повечето клиенти определено намаляват с около 1 – 3 см обиколката след една терапия, но са препоръчителни допълнителни процедури за трайно редуциране на обиколките. Резултатите и броят им е индивидуален, според проблема и могат да бъдат от 8-12 до 24. 

Резултатите са видими още след първата серия процедури. Препоръчително е да се направи курс от минимум 8-12  процедури в продължение на 4 седмици т.е. по две процедури на седмица за постигане на оптимални резултати. За максимален резултат, Липолазера се комбинира с Лимфодренажен и Антицелулитен масаж.

Какво се препоръчва след  процедура с Липолазер?

След терапията е необходимо да се приемат повече течности, за да се изхвърлят по-бързо разградените мазнини. В периодите на провеждане на процедурите, пиенето на вода (мин. 2 литра) е задължително, както и ограничаване на мазнините за запазване на дълготрайни резултати.

В продължение на 1 час след процедурата трябва да се изпие половин литър

След всяка процедура е желателно да се прави 10мин. гимнастика или да се ходи пеша, за да се задействат обменните процеси.

При какви случаи е противопоказна процедурата?

Процедурата е противопоказна при: деца и подрастващи, високо кръвно налягане, злокачествено заболяване, бременност и кърмене, висока температура, сърдечни заболявания, менструален период, чернодробно заболяване (хепатит, цироза),епилепсия, хора с метални импланти и пейсмейкъри.

  • Модел LL001
  • Наличност В наличност
  • 50,00 лв
  • Дан. основа: 50,00 лв

Етикети: процедури, тяло, липолазер